Bidons snel laten bedrukken

 Stel… U heeft haast met uw bestelling voor bedrukte bidons maar niemand kan uw bidons binnen 4 werkdagen leveren. U bent ten einde raad en wilt al bijna afstappen van  het idee om bidons te laten bedrukken. Dan hebben wij alsnog een leverancier gevonden die deze bidons snel kan bedrukken en leveren. Bidonman heeft sinds kort een oplossing gevonden voor de snelle levering van bidons. In samenwerking met haar eigen leverancier en drukkerij kunt u nu bidons met spoed laten bedrukken en leveren. 

 

De bidons die u snel kunt laten bedrukken

De meeste bidons die u bij Bidonman kunt laten bedrukken hebben een normale levertijd van 10 werkdagen. Dit zijn de normale bidons die van een externe leverancier moeten komen waardoor wij u een snelle levertijd niet kunnen garanderen. Als u kiest voor het onbedrukt laten van de bidons dan kunt u de bidons al de volgende dag geleverd krijgen, mits u deze bidons voor 11:00 uur besteld. Er zijn echter ook bidons die u snel kunt laten bedrukken. Voor een spoedaanvraag is dit natuurlijk ideaal. Het gaat hier op de volgende bidons.

Motion bidon bedrukken

De motion bidon is een drinkfles met een afsluitbare schroefdop. Deze bidon kunt u met spoed laten leveren in overleg met onze salesafdeling. Deze bidon heeft een eigentijds uiterlijk en valt op in elke hand. Hierdoor bent u verzekerd van een relatiegeschenk die mensen zullen onthouden en die opvalt. U kunt deze bidon in de volgende kleuren bedrukken:
  • Kleuren: wit, geel, oranje, rood, lichtblauw, lichtgroen.

Bidon met koelelement bedrukken

De bidon met koelelementen verraad al wat er uniek is aan deze bidon. Deze bidon heeft een koelelement in de dop verwerkt waardoor uw drank altijd koel blijft. Dit is een ideaal relatiegeschenk voor in de zomer. In de bidon is ook een kompas verwerkt waardoor deze bidon eigenlijk voor de wandelaar het beste is. Onderstaand filmpje geeft u meer uitleg. U kunt deze bidon in de volgende kleuren bedrukken:
  • Kleuren: zwart, blauw, oranje, rood, lichtgroen.

Shine bidon bedrukken

De Shine bidon is een roestvrijstalen bidon met een inhoud van 600 ml. De Shine bidon heeft een snelsluiting waardoor u de dop makkelijk af kunt sluiten. Deze roestvrijstalen bidon kunt u zowel tampondrukken als graveren. Als u deze bidon laat graveren zal dit kleurloos zijn. U kunt deze bidon in de volgende kleuren bedrukken:
  • Kleuren: rood, zwart, oranje.
26-04-2016 door