Stel je voor dat je zo'n huwelijksuitnodiging krijgt ...

Oké, dus misschien verschijnt die uitnodiging niet zo snel in je mailbox, maar een fles wijn met eigen foto is zo gemakkelijk over het hoofd te zien als een geweldig cadeau!

idee dat Personal Wine vond dat die relatie wat extra speciale aandacht nodig had. De jonggehuwden in je leven zullen het waarderen dat ze een fantastische fles wijn met etiket hebben die nog steeds een geschenk is, lang nadat ze de laatste druppel hebben geproefd. Onze etsen en gepersonaliseerde labels maken dit een volledig uniek geschenk voor jonggehuwden en kunnen voor elk stel worden aangepast. Hier zijn drie manieren om gepersonaliseerde wijnflessen te gebruiken om prachtige huwelijksgeschenken te maken voor uw vrienden en familie.
 
1.Maak hun uitnodiging op een persoonlijke fles wijn
Kies een soort wijn waarvan je denkt dat het paar het leuk zou vinden in onze selectie. Als je een grootformaatfles kiest, krijg je meer ruimte om mee te werken - en geef je het gelukkige paar meer te drinken! Stuur vervolgens een foto/kopie van de  huwelijksuitnodiging wijn en upload deze naar onze site om deze te laten verbouwen tot een prachtig label voor de wijn. Of u kunt contact opnemen met onze klantenservice en vragen of deze direct op de fles is geëtst. Hoe dan ook, dit geschenkidee voor pasgetrouwden zal zeker genieten van de inhoud en zal vervolgens jarenlang worden weergegeven als aandenken!
Etiket voor Cava maken
 
 • mousserend
 • Vanaf: 10 stuks
 • Levertijd onbedrukt: 1 - 4 werkdagen
 • Levertijd bedrukt: 5 - 10 werkdagen na goedkeuring van de drukproef
 • Opdrukmethodes: Full colour etiket bedrukking
 • Opdrukruimte bij meeste voorkomende druktechniek: 102mm X 76 mm
Cava met eigen etiket
2.Help hen om tijdens de eerste huwelijksnacht naar de eersten te drinken
Kies een van onze heerlijke flessen wijn uit onze selectie. Maak vervolgens een label voor elke viering van een andere "eerste" die ze tijdens hun eerste huwelijksjaar zullen ervaren. Je kunt bijvoorbeeld vier maken die 'Eerste vakantie', 'Eerste grote aankoop', 'Eerste gevecht' en vervolgens 'Eerste verjaardag' zeggen. Wees niet beperkt tot deze vier 'primeurs'. Misschien wil je ze helpen vier meer of verschillende gelegenheden. Maak een label om ze allemaal te vieren en je zult het pasgetrouwde stel een geschenk geven om te genieten tijdens hun huwelijksjaar. Het is echt het geschenk dat blijft geven.
Etiket maken voor wijn
 
3.Gepersonaliseerde champagne om te vieren
Kies een fles heerlijke mousserende wijn waarvan je weet dat het stel ervan zal genieten. Gebruik een van de goede foto's van hen als een paar dat je hebt of laat een kopie van een verlovingsfoto van het paar maken. Laat die foto vervolgens als label voor de voorkant van de champagnefles worden gemaakt. Nodig het paar uit om elkaar te toosten nadat de bruiloftschaos uiteindelijk tot rust is gekomen en ze zich gaan vestigen in het huwelijksleven. U kunt een citaat op het etiket opnemen over van elkaar houden of gewoon het eenvoudig houden met de afbeelding. Met als resultaat een mooie champagnefles met foto.
 
 • mousserend
 • Vanaf: 10 stuks
 • Levertijd onbedrukt: 1 - 4 werkdagen
 • Levertijd bedrukt: 5 - 10 werkdagen na goedkeuring van de drukproef
 • Opdrukmethodes: Full colour etiket bedrukking
 • Opdrukruimte bij meeste voorkomende druktechniek: 102mm X 76 mm

Champagne bedrukken

Je cadeau naar het volgende niveau brengen met prosecco met eigen etiket

Zintuig.nl heeft geweldige gepersonaliseerde wijnflessen, maar heeft ook verschillende andere graveerbare items die prachtige en unieke geschenken voor pasgetrouwden zouden maken. Als u echt uw huwelijksgeschenk naar een hoger niveau wilt tillen, kiest u een van onze mooie houten wijnkisten. Graveer de jonggehuwden achternaam aan de voorzijde en "ext. [het jaar dat ze getrouwd waren] "onder hun  naam. Kies dan twee van onze wijnglazen, hetzij met steel of zonder. Op elke glas ets ofwel "Mr. [achternaam] "of" Mevrouw [achternaam] "en leg dan de datum van hun huwelijk onder elke" Mr. "of" Mrs "etc. Dit cadeau is het hele pakket in een mooie doos.
Gebruik een van deze ideeën of wees creatief en bedenk je eigen manier om je vrienden of familieleden zo uniek te vieren ter gelegenheid van hun bruiloft. Het geschenk van gepersonaliseerde wijn voor de komende bruiloften die je bijwoont? Nu is dat een match gemaakt in de gave hemel. Zo heeft u een mooie fles met uw foto/logo en  champagne met naam!
 
 • mousserend
 • Vanaf: 10 stuks
 • Levertijd onbedrukt: 1 - 4 werkdagen
 • Levertijd bedrukt: 5 - 10 werkdagen na goedkeuring van de drukproef
 • Opdrukmethodes: Full colour etiket bedrukking
 • Opdrukruimte bij meeste voorkomende druktechniek: 99mm x 760mm

Prosseco met eigen etiket maken

 

12-04-2018 door