De top 5 leukste mokken van 2021

Op zoek naar de top 5 leukste mokken van 2021? Bij de Mokkeman.nl hebben we de vijf leukste mokken van 2021 in kaart gebracht. We hebben gekeken bij een groothandel relatiegeschenken Giftsdirect die een groot aanbod mokken aanbiedt. Op deze website hebben we ons laten inspireren en de top 5 leukste mokken van 2021 samengesteld. Het is goed om te weten dat er mogelijkheid tot bedrukking van tekst en een logo mogelijk is. Want geef nou toe, bedrukte mokken met je eigen ontwerp is natuurlijk de leukste mok van 2021. Zeer geschikt voor promotiemateriaal of een relatiegeschenk.

#5 LUTIN mok

Wellicht niet de allerleukst maar wel de goedkoopste mok die groothandel in relatiegeschenken Giftsdirect aanbiedt. De mok is namelijk al vanaf €0,66,- te koop. Zo heb je alle financiële ruimte om een mooie bedrukking te realiseren.

 

#4 MILDU mok

Door de bijzondere vorm een hele leuk mok. Het heeft namelijk geen oortje waardoor je verplicht bent om de handen om de mok te slaan. Zo heb je gegarandeerd warme handen. Ideaal voor de koukleumen en koffie- of theeleuten.

 

#3 Mok Bellevue

De meeste mensen drinken zwarte koffie. Oftewel, koffie zonder melk en suiker. Mocht je toch melk of suiker in de koffie hebben is roeren een must. Met de mok Bellevue heb je altijd een lepel binnen handbereik en kun je dus altijd koffie met suiker en melk drinken. Door de lepel gemakkelijk in het oortje te herbergen verlies je de lepel ook nooit.

 

#2 Krijt mok

Koffiemokken bedrukken kan veel keuzestress geven. Geen idee wat je moet kiezen? Geen probleem. Met de krijt mok kun je gemakkelijk bij elk kopje thee of koffie gemakkelijk de mok zelf ontwerpen. Laat een persoonlijke boodschap achter of zet een naam op de mok. Niet alleen leuk voor kinderen maar ook zeer leuk en handig voor volwassen.

 

#1 Sunset langzame koffiebrouwer

Hoe gaaf is dat, je eigen bakje koffie zetten. De Sunset langzame koffiebrouwer is een heel ludiek relatiegeschenk of een uitermate geschikt personeelscadeau. Met deze mok ben je verzekerd van verse koffie en krijg je ook de hele belevenis van koffie zetten erbij. Kortom, de leukste mok van 2021 volgens Mokkenman.nl.

25-02-2021 door