Sokken met logo borduren, kent u de mogelijkheden?

Dit promotie-item zal de voeten van uw klanten drukken, omdat onze sokken worden bedrukt of met uw bedrijfslogo borduren worden geborduurd op een reclamemedium dat uw klanten bij elke beurt begeleidt. Op zoek naar promotionele sokken? dat kan zeker!


Business & Casual sokken bedrukken en weven
  • Minimale afname: geweven sokkken vanaf 50 paar.
  • Levertijd: 3 tot 4 weken na goedkeuring van de drukproef;
  • Maten: Damessokken (maat: 35-38, 39-42) en herensokken (maat: 43-46, 47-50). 
  • Materiaal: %69 cotton,%26 polymide,%5 elastane
  • Opdrukruimte bij meeste voorkomende druktechniek: gehele sok

sokken met label bedrukken

Je kunt niet zonder bedrukte sokken

Een sok is zelden alleen, omdat je twee voeten hebt en je dus altijd een paar van onze sokken krijgt, die is afgewerkt met je bedrijfslogo. Sokken maken dagelijks deel uit van de outfit, want sokken verwarmen niet alleen je voeten op koude dagen, maar beschermen ook onze voeten tegen andere invloeden van buitenaf, naast dat ze koud zijn. Maar om elke outfit te evenaren, zijn er sokken in veel verschillende variaties. Of het nu kort of lang is, kleurrijk of gewoon, de juiste sok voor elke smaak en gelegenheid is beschikbaar met elk logo, foto  of design.
In onze webshop vind u hebben wij een verscheidenheid aan ontwerpen op sokken, die ook wel kousen worden genoemd. Uw bedrijfslogo kan dus worden bevestigd aan ademende sportsokken, gezellige warme wollen sokken of zelfs conventionele sokken. U kunt zelf bepalen hoe de respectieve advertentieruimte van onze sokken is ontworpen. Of het nu is verfijnt met uw logo, reclameslogan of reclamemotief is geheel aan u, want alleen als de sokken optimaal zijn aangepast aan de huisstijl en logo of misschien wel foto van uw bedrijf, kunnen zij uw bedrijf individueel en effectief promoten.
Hoewel sokken bovenaan de meest onpopulaire kerstcadeaus staan, zullen uw klanten blij verast zijn wanneer ze hun kerstsokken met naam als ze promotionele artikelen in hun promotiecampagne ontvangen, omdat u altijd goed gebruik kunt maken van sokken en uw promotionele sokken beschikbaar zijn op 24 december Het overhandigen onder de kerstboom is een positief reclamesucces in de weg
van relatie geschenken.
 
  • Minimale afname: Geweven sokkken vanaf 50 paar.
  • Levertijd: 3 tot 4 weken na goedkeuring van de drukproef
  • Maten: Dames en herenmaten
  • Materiaal: %69 cotton,%26 polymide,%5 elastane

kerstsokken met naam

03-05-2018 door