Full colour bidons bedrukken, een verfrissende manier om merkbewustzijn te stimuleren!

Water is cruciaal voor het leven, maar wist je dat het ook een fantastische manier kan zijn om je merk te laten groeien? Met bedrukte bidons krijgt u toegang tot een leuke en interessante manier om uw bedrijf te promoten en tegelijkertijd uw aantrekkingskracht op het merk te vergroten en uw klanten tevreden te houden. Of u nu kiest voor Goedkoop bidons bedrukken met kleine oplage, aanvullende kolven of verzegelde blikken, er zijn talloze manieren om uw bedrijf te onderscheiden van uw concurrenten. Promotionele drankbidons zijn niet alleen een geweldige manier om uw werknemers, klanten en aandeelhouders te helpen gehydrateerd te blijven. Omdat ze een label bevatten dat uw merk laat zien, vergroot elke container uw inspanningen om uw bedrijf bekend en aantrekkelijker te maken voor uw doelgroep. Van bidons die speciaal zijn ontworpen voor sport, tot die van aluminium of plastic, u kunt het item kiezen dat het best bij uw bedrijf past.

sportbidons bedrukken

Bidons laten bedrukken met uw bedrijfslogo!

Promotionele waterbidons geven bedrijven een fantastische mogelijkheid om hun bedrijfslogo op een praktische en aantrekkelijke manier weer te geven. Deze aanvullende items kunnen worden gevuld met sap, mineraalwater of een reeks andere navullingen, zodat uw werknemers en klanten zich de hele dag tevreden voelen. Als ze duurzaam en goed verzegeld zijn, kunt u er zeker van zijn dat uw aangepaste bidons keer op keer worden gebruikt door dorstige klanten, die graag in de zomerse hitte van hun favoriete drankjes willen genieten.
Aluminium bidons
 

Bidon bedrukken met logo

De zomer is het perfecte moment om bidons te vullen met een reeks verjongende drankjes. De zomerhitte geeft mensen meer een reden om water op te slaan en zorgt ervoor dat uw klanten waarschijnlijk meer containers bij zich hebben waar ze ook naartoe gaan. Vergeet niet om ervoor te zorgen dat de bidon die u kiest, voldoende stevig is om te voorkomen dat vloeistof uit de dop morst, zelfs wanneer de container ondersteboven wordt gehouden. Enkele van de beste plaatsen om merkbidons in alle soorten en maten te gebruiken, zijn promotionele evenementen, liefdadigheidsritten en weggeefacties. Als je bijvoorbeeld een lokale liefdadigheidsrun steunt, kun je elk van de atleten die verantwoordelijk zijn voor het inzamelen van geld voorzien van liters heerlijk water, inclusief alle gratis vullingen die ze zouden willen hebben. Dit helpt niet alleen om je te onderscheiden als een ethisch merk, maar het geeft je ook een fantastische manier om je logo met de wereld te delen. Elke bidon is een nieuwe kans om de merkbekendheid uit te breiden.
Shiva bidons bedrukken
 
Vergeet niet dat je bidons niet altijd vol vloeistof hoeft weg te geven. Grote of middelgrote bidons kunnen worden uitgedeeld tijdens beurzen en bedrijfsevenementen wanneer ze helemaal leeg zijn. Omdat deze evenementen vaak behoorlijk warm en vochtig worden, is de kans groot dat uw klanten en klanten gedurende de dag uw merkbidon blijven gebruiken, waarbij ze worden gevuld met water van drinkfonteinen en badkamers.
 

bedrukte Bidons snel geleverd        

 
Bedrukte bidons zijn slechts een van de vele fantastische manieren waarop u gebruik kunt maken van eersteklas afdrukken om de waarde van uw merk te benadrukken. Het is echter van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat het bedrijf waarmee u werkt, afbeeldingen kan bieden die duidelijk en mooi zijn en in staat zijn om de tand des tijds te doorstaan. Bij Zintuig gebruiken we alleen de meest effectieve bidondruktechnieken die beschikbaar zijn om u de promotieartikelen te bieden waar u en uw klanten nog jarenlang op kunnen vertrouwen. Bekijk top 5 bidons om te bedrukken in 2018.
 
 • Kleuren: wit, zwart, transparant, donker blauw, oranje, groen, wit / zwart, wit / donker blauw, wit / rood, wit / oranje, wit / groen, wit / geel, combinatie
 • Afmetingen artikel: 248 mm
 • Levertijd onbedrukt: 2 - 5 werkdagen
 • Levertijd bedrukt: 5 - 10 werkdagen na goedkeuring van de drukproef
 • leverbaar vanaf: 100stuks
 • Opdrukmethodes: full colour UV High Gloss
 • Opdrukruimte bij meeste voorkomende druktechniek: 221 x 120 mm

Sportbidons laten bedrukken

Sportbidon 500 ml bedrukken
 • Kleuren: wit, zwart, transparant, rood, groen, geel, wit / zwart, wit / donker blauw, wit / rood, wit / oranje, wit / groen, wit / geel
 • Afmetingen artikel: 178 mm
 • Levertijd onbedrukt: 2 - 5 werkdagen
 • Levertijd bedrukt: 5 - 10 werkdagen na goedkeuring van de drukproef
 • leverbaar vanaf: 100stuks
 • Opdrukmethodes: full colour UV High Gloss
 • Opdrukruimte bij meeste voorkomende druktechniek: 221 x 100 mm

bidons laten bedrukken

29-03-2018 door