Waaiers bedrukken, de voordelen van perfect promotiemateriaal!

Gepersonaliseerde waaiers zijn de perfecte aanvulling op elke promotie, feest of speciale gebeurtenis. Niet alleen zijn ze een geweldige manier om je boodschap te verspreiden, maar ze voegen ook een decoratieve stijl toe aan uw evenement en blijven een lang aanhoudende herinnering aan uw bedrijf of evenement.
waaiers bedrukken op het doek - Door uw logo op het doek van de waaiers af te drukken, voegt u een elegante decoratieve toets toe en houdt u de gasten koeler en comfortabel.
  • Handwaaier bedrukken - Perfect voor het promoten van uw bedrijf, club, organisatie of evenement.
  • Uitnodigingen voor bedrukte waaier! - Laat je huwelijksuitnodiging op een waaiers afdrukken. We kunnen zelfs uw reactiekaarten afdrukken en dozen, tubes of enveloppen leveren voor verzending.
  • Spaanse waaier bedrukken met uw Menu!  - restaurants, bruiloften, evenementen - Druk uw menu af op waaiers en plaats er één op elke plek.
  • Veilingen Paddles - Met variabele gegevensinvoer kunt u veilingaantallen aan één kant van de paddle afdrukken en uw evenementinformatie en lijst met veilingitems aan één kant van de ventilator.
  • goedkope waaiers voor sportevenementen en rallies - Sportwaaiers kunnen zowel hun geest laten zien als koel blijven. 
Bekijk ook onze top 5 beste waaiers om te bedrukken in 2018 voor meer inspriratie.
Waaiers bedrukken

Een relatiegeschenk nodig voor je grootste klanten?

Handwaaier bedrukken zijn een geweldige manier om uw boodschap te verspreiden en een elegante toets aan uw bruiloft of evenement toe te voegen.
Help uw klanten en prospects de hitte te verslaan wanneer u Waaiers uitdeelt tijdens uw volgende evenement. Als uw bedrijf promoot bij openluchtconcerten of festivals, zijn uw op maat gemaakte Waaiers een groot succes! Stelt u zich eens voor: een zee van mensen die allemaal met uw logo voor hun gezichten zwaaien om koel te blijven! Je zult veel merk bekendheid opbouwen en mensen vinden het nog leuk ook!
blauwe handwaaier bedrukken

Voor uw evenement de goedkope waaier bedrukken bij zintuig!

Geweldig voor overal waar grote menigten samenkomen en de temperaturen stijgen. Onze promotionele waaiers zijn ideaal voor politieke rally's en sportevenementen, bruiloften en verjaardagen, tuinfeesten en picknicks. Je zult de coolste klanten hebben, wanneer je gepersonaliseerde waaiers uitdeelt als relatiegeschenk!
Niets is beter op een warme dag dan een heerlijk briesje hebben om je af te koelen. Gelukkig kun je met onze selectie gepersonaliseerde handventilatoren en papierwaaiers overal dat gevoel hebben, en met een unieke stijl die bij je past! We kunnen tientallen ontwerpen naar uw smaak aanpassen en u helpen de exacte look te krijgen die u wilt. Dit zijn perfecte items voor het adverteren van een bedrijf, evenement of team, maar ook geweldige gunsten en geschenken voor gelegenheden buitenshuis zoals bruiloften en feesten. Ze zullen u helpen comfortabel te blijven bij warm weer en zij zullen uw boodschap met gemak door de gemeenschap verspreiden.
Spaanse waaiers bedrukken
 
Goedkoop waaiers bedrukken in verschillenden stijlen
Kies uit verschillende ontwerpen en stijlen naar uw smaak. We hebben alles, van klassieke sneetjes brood tot oosterse papierwaaiers en meer. Of u nu op zoek bent naar een elegante bloemstijl of een meer traditioneel vierkant ontwerp, wij hebben het voor u! Voeg de tekst van uw keuze toe met tientallen kleuren en lettertype-opties om de perfecte look te creëren. We kunnen ook kunst en logo's toevoegen om u te helpen een eindproduct te krijgen dat uniek is voor u. Door een vleugje personalisatie toe te voegen, onderscheidt u zich van de rest en kunt u op een eenvoudige manier in het geheugen van iedereen, van klanten tot vrienden en familie, blijven.
Goedkope waaier bedrukken
 
Uw clublogo laten bedrukken op spaanse waaiers!
Aangepaste waaiers zijn een geweldige manier om uw steun aan een lokaal team of club te laten zien, of om uw bedrijf of evenement te promoten en adverteren, zonder een fortuin uit te geven. We bieden een verscheidenheid aan opties om aan elk budget te voldoen, zodat u met gemak het perfecte ontwerp voor uw behoeften kunt krijgen. Omdat ze een geweldige manier zijn om af te koelen, zullen ze zeker worden gewaardeerd door iedereen die je uitdeelt! Als u hulp nodig heeft bij uw bestelling, neem dan gerust contact op met onze deskundige klantenservice. We zijn toegewijd om u de ultieme tevredenheid en winkelervaring te bieden en helpen u om de aangepaste waaiers die u snel en gemakkelijk wilt hebben, te krijgen.
Waaiers bedrukken op het doek
15-03-2018 door