22 maart is het wereld waterdag, welk waterig geschenk laat u bedrukken?

Op 22 maart is het wereld waterdag en ook voor u is het een moment om hier even bij stil te staan. U kunt op allerlei manieren uw sympathie tonen voor het water. Het is echter wel voor de hand liggend dat, als echte Nederlander, u even denkt aan het water beheer op deze dag. Maar op welke manier dan? U kunt korter gaan douchen, geen schoon water onnodig weggooien of alleen water drinken. Het kan echter ook op een andere manier denken aan wereld waterdag namelijk, door waterige relatiegeschenken te laten bedrukken!

De Dopper waterfles bedrukken

Een mooi voorbeeld van een geschenk dat op de wereld waterdag van toepassing is, is de bedrukte Dopper. De Dopper waterfles is namelijk een volledig gerecyclede plastic waterfles, dit gerecyclede plastic komt uit de plastic berg die afkomstig is van de atlantische oceaan. Ook steunt Dopper met haar Dopper foundation projecten die gaan voor schoon drinkwater in heel de wereld. Verder is de Dopper natuurlijk gewoon een waterfles waarin u schoon drinkwater kunt doen. Een ideaal geschenk dus om te bedrukken op wereld waterdag!

Doppers bedrukken

Strandballen bedrukken

Als ik zeg strandballen dan zegt u? Juist! Zon, zee en strand. Een strandbal is eigenlijk ook onlosmakelijk verbonden met water. Een mooi waterig geschenk is dan ook een bedrukte strandbal. Tevens zijn de strandballen heel handig voor uw lente en zomerpromotie. U slaat dan ook twee vliegen in één klap want u denkt nu aan de zomerpromotie en aan wereld waterdag. De bedrukte strandbal is dan ook het ideale relatiegeschenk voor u!
strandbal bedrukken

Paraplu laten bedrukken

Een ander waterig geschenk is natuurlijk de paraplu. Als biedt de paraplu meer bescherming tegen water, het blijft een mooi waterig geschenk. U kunt bedrukte paraplu’s tevens ook nog als versiering gebruiken. Zo hadden wij afgelopen zomer een klant die paraplu’s liet ophangen in de straten tijdens een Belgische feestdag. Met de kleurrijke paraplu’s liet ze heel leuk haar straten kleuren. Misschien ook een leuk idee voor uw organisatie? 
Paraplu's bedrukken
15-03-2017 door